Hassas Ciltli Bebeklere Hassas Bir Seri: HALO Comfortluxe…

Hassas Ciltli Bebeklere Hassas Bir Seri: HALO Comfortluxe…

Hassas Ciltli Bebeklere Hassas Bir Seri: HALO Comfortluxe…

HALO’nun özel patentli ComfortLuxe serisi, hassas ciltli ve egzamalı bebekler için geliştirilmiş ürünler içerir. ComfortLuxe serisi, Milli Egzama Derneği (National Eczema Association) tarafından yayınlanan; egzamalı bebekler için kullanılabilecek, onaylı ürün listesindeki tek giyilebilir kıyafet olma özelliğini taşır.

ComfortLuxe kumaşının polyester olmasıyla ilgili sorular alıyoruz. Annelerimiz “Polyester nasıl terleme yapmıyor?” diye soruyorlar.

O zaman önce üründe neden polyester kullandığından ve üründeki inovasyondan biraz bahsedelim:

  • Özel patentliComfortLuxe kumaşının, fitness kıyafetlerinde kullanılan kumaşlara benzer bir yapısı var. Yani delikli yapısı sayesinde sürekli bir hava dolaşımı sağlıyor ve terlemeyi önlüyor. Büyükler için üretilen performans kıyafetlerinin polyesterden yapılıyor olmasının da temel sebebi hafif olması ve hava dolaşımı ile terletme yapmıyor olmasıdır.
  • ComfortLuxekumaşı pamuktan 2 kat daha hızlı kuruyor, ciltte nem oluşmasını engelleyerek döküntüye sebep olmuyor.
  • ComfortLuxekumaşının ipeksi bir yapısı var. Böylece zaten hassas olan cildin sürtünme etkisiyle daha fazla tahriş olmasının önüne geçiliyor. Üründe dikiş olarak yatay dikiş kullanıldığından ekstra bir tahribat ve kaşıntıya sebebiyet vermiyor.
  • ComfortLuxeürünlerinin kollarında bulunan gizli eldiven, bebeğinizin geceleri istemsiz kaşınmasını engelliyor.
  • ComfortLuxekumaşının önemli bir özelliği de, bebeğinize tedavi amaçlı sürdüğünüz kremi emmiyor olması…
  • ComfortLuxekumaşı kimyasal madde içermediğinden zaten hassas olan ciltte ekstra bir reaksiyona sebebiyet vermiyor.

Hassas ciltli bebeklerin hassas çözümlere ihtiyaç duyduğunu bilerek yola çıkan HALO’nun özel patent ve ödüllü ComfortLuxe serisini, bebeğinizde güvenle kullanabilirsiniz…

 

Sevgiler,

-Ayşin-